Over ons

Ik ben Gert Zielhuis woonachtig in Den Nul (Olst). In 2007 ben ik voor mezelf beginnen te werken en heb daar heel veel plezier in. Nu in 2011 heb ik een website laten ontwikkelen om voor de particuliere markt nog toegankelijker te zijn. Met een 038 nummer en 7 dagen per week bereikbaar wil Zielhuis Klusservice u graag van dienst zijn, om iedere klus aan te gaan.


Zielhuis Klusservice is een eenmanszaak die zich vooral richt op afbouw en timmerwerkzaamheden in en om het huis. Van dakraam tot tuinhuis, van vloer tot vlonder, van veranda tot een kast op maat en van schilderwerk tot kitten in keuken of badkamer. Door de aanwezige kennis, ervaring en het benodigde gereedschap kunt u bij Zielhuis Klusservice terecht voor iedere klus.


Zielhuis Klusservice levert uitstekende service en geeft volledige garantie op de door ons verrichte werkzaamheden. Wij beseffen dat nazorg net zo belangrijk is als werken aan de klus zelf. Hier maken wij duidelijke afspraken over met onze klanten. Verder is er van alles mogelijk omdat wij een team van vakmensen (allen zelfstandigen) om ons heen hebben.